Frezen

Het machinepark van Mabriq beschikt over moderne CNC-machines die tot 5-assig kunnen frezen. Onbemand kan dat in grote series tot de afmetingen van 800 x 600 x 600 mm. Voor kleinere series of enkelstuks kunnen afmetingen afwijken, wat meer mogelijkheden biedt.

Beladingssysteem

Een beladingssysteem en bedwisselaar maken het efficiënt. Hierdoor is het mogelijk om ook voor freeswerk, series tot 100.000 stuks aan te nemen. Maar laat dat zeker geen limiet zijn! 

image

Matsuura RA-3F met bedwisselaar

De Matsuura RA-3F met bedwisselaar is een CNC-freesmachine geproduceerd door de Japanse fabrikant Matsuura Machinery Corporation. Het is ontworpen voor het bewerken van complexe werkstukken met hoge precisie en is geschikt voor middelgrote tot grote productiebedrijven.

Meer weten
image

Matsuura MC-800VF

De Matsuura MC-800VF is een verticale CNC-freesmachine geproduceerd door de Japanse fabrikant Matsuura Machinery Corporation. Het is ontworpen voor het bewerken van grote werkstukken met hoge precisie en is geschikt voor middelgrote tot grote productiebedrijven.

Meer weten
image

Leadwell V30 met teqq automatisering

De Leadwell V30 is een CNC-freesmachine geproduceerd door het Taiwanese bedrijf Leadwell. Het is ontworpen voor de productie van grote werkstukken en is geschikt voor middelgrote tot grote productiebedrijven. De machine is uitgerust met de TEQQ-automatisering, die zorgt voor een hoge mate van automatisering en efficiëntie in de productieomgeving.

Meer weten
image

Leadwell V40 met 4de as

De Leadwell V40 is een CNC-freesmachine geproduceerd door het Taiwanese bedrijf Leadwell. De machine is ontworpen voor precisiebewerkingen van middelgrote tot grote werkstukken en is uitgerust met een 4e as, waardoor de machine in staat is om complexe vormen te produceren.

Meer weten
image

Victor 80

De Victor Vcenter 80 is een verticaal bewerkingscentrum geproduceerd door Victor Taichung Machinery Works Co., Ltd., een Taiwanese fabrikant van CNC-machines. Het is ontworpen voor het efficiënt bewerken van grote werkstukken in verschillende materialen.

Meer weten
image

Victor 70 met autowell automatisering

De Victor Vcenter 70 is een verticaal bewerkingscentrum geproduceerd door Victor Taichung Machinery Works Co., Ltd., een Taiwanese fabrikant van CNC-machines. Het is ontworpen voor het efficiënt bewerken van middelgrote tot grote werkstukken in verschillende materialen.

Meer weten
image image

Heb je nog vragen?
Ik help je graag!

Henri Corstjens

Henri Corstjens

Algemeen directeur

Nieuwsgierig?
Neem contact met ons op!

Henri Corstjens

Henri Corstjens

Algemeen directeur