Leadwell V30

Leadwell V30

De Leadwell V30 is een CNC-freesmachine geproduceerd door het Taiwanese bedrijf Leadwell. Het is ontworpen voor de productie van grote werkstukken en is geschikt voor middelgrote tot grote productiebedrijven. De machine is uitgerust met de TEQQ-automatisering, die zorgt voor een hoge mate van automatisering en efficiëntie in de productieomgeving.

Specificaties:

  • De machine heeft een bewerkingsbereik van 3.000 mm x 800 mm x 710 mm (X-Y-Z) en kan werkstukken tot 2.500 kg verwerken.
  • Het heeft een spil die tot maximaal 10.000 RPM kan draaien, waardoor de machine snel en nauwkeurig kan werken.
  • De machine beschikt over een automatische gereedschapswisselaar die tot 30 gereedschappen kan bevatten, waardoor het mogelijk is om werkstukken met verschillende gereedschappen en bewerkingen te bewerken zonder handmatige gereedschapswisselingen.
  • De Leadwell V30 maakt gebruik van een Fanuc-besturingssysteem, dat zeer nauwkeurig en betrouwbaar is en een breed scala aan bewerkingsmogelijkheden biedt.
  • De machine is uitgerust met de TEQQ-automatisering, waaronder een robot voor automatische belading en lossing van werkstukken, een werkstukopslagsysteem en een gereedschapsopslagsysteem. Dit zorgt voor een hoge mate van automatisering en efficiëntie in de productieomgeving
Machinepark
image

Nieuwsgierig?
Neem contact met ons op!

Bas Corstjens

Bas Corstjens

Operationeel manager