Mabriq Projects

Naast het draaien en frezen, beschikt Mabriq over een team dat projecten volledig uit handen neemt. Dat kan gaan om één ingewikkeld vraagstuk of probleem, maar ook om het tot uitwerking brengen van een uitgebreid pakket aan tekeningen. Bij de oplossing of uitvoering kunnen meerdere bewerkingen aan te pas komen. Zo kan de oplossing liggen in het simpelweg sturen van een monteur voor een revisie, maar ook om het uitvoeren van bewerkingen volgens tekening om daarmee vervolgens een volledig functionerende machine in werking te zetten.

Uiteenlopend projecten

Een enkele vraag, meerjarenplan of volledig pakket aan uitzoekwerk. Met veel plezier worden de meest uiteenlopende projecten voltooid, om met trots op terug te kijken. Benieuwd naar enkele projecten?

Bekijk projecten
image

Werkzaamheden

Het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden kan behoorlijk uiteenlopen. Denk hierbij aan:

  • Lassen
  • Draaien
  • Frezen
  • Snijden
  • Montage
  • Plaatwerk
  • Reparatie
  • Engineering
image image

Werkwijze - Stap 1

Stap 1. Aanvraag & offerte

We zien je aanvraag graag tegemoet! Het is handig als de aanvraag al zoveel mogelijk essentiële informatie bevat. Denk hierbij aan specificaties of tekeningen. Dan maken we een scherpe offerte.

Stap 2

Stap 2. Offerte doorspreken & bevestiging

De offerte wordt altijd mondeling doorgesproken, zodat eventuele vragen meteen beantwoordt kunnen worden. We plannen hiervoor een (telefonische) afspraak. Na akkoord verzorgen we een opdrachtbevestiging waarin onder andere de levertijd staat gespecificeerd. 

Stap 3

Stap 3. Uitvoering

Na het uitbrengen van de opdrachtbevestiging nemen we de opdracht op in de interne planning. Werkvoorbereiding start en uiteindelijk ook de uitvoering. 

Stap 4

Stap 4. Controle & uitlevering

Wanneer de kwaliteitscontrole positief is afgerond, zal er worden uitgeleverd aan de klant. 

Heb je nog vragen?
Ik help je graag!

Henri Corstjens

Henri Corstjens

Algemeen directeur

Nieuwsgierig?
Neem contact met ons op!

Henri Corstjens

Henri Corstjens

Algemeen directeur