Machinepark

Mabriq werkt met een modern machinepark, waarbij CNC-machines worden ingezet voor seriematig draaien en frezen. Series kunnen oplopen tot 100.000 stuks. Precisie op grote schaal. 

Hartford 5A-65EF

De Hartford 5A-65EF is een CNC-bewerkingscentrum dat wordt geproduceerd door Hartford, een in Taiwan gevestigde fabrikant van machines. Het is een vijf-assig bewerkingscentrum dat is ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van precisiebewerkingen en snelle productie.

Meer weten
image

CMZ TTL

De CMZ TTL is een CNC-draaimachine van de Spaanse fabrikant CMZ. Het is ontworpen voor precisie-draaiwerk en is geschikt voor kleine tot middelgrote productiewerkplaatsen.

 

Meer weten
image

Haas ST-15

De Haas ST-15 is een compacte draaibank die is ontworpen voor hoge productiviteit en gebruiksgemak. Deze machine is ontworpen om precisieonderdelen te produceren met een hoge mate van nauwkeurigheid en herhaalbaarheid.

 

Meer weten
image

Haas DS-30Y

De Haas DS-30Y is een CNC-draaibank van de Amerikaanse fabrikant Haas Automation. Het is een populaire keuze voor kleine en middelgrote productiewerkplaatsen die precisie-draaiwerk vereisen.

 

Meer weten
image

Muratec MT-20

De Muratec MT-20 is een CNC-draaimachine van de Japanse fabrikant Murata Machinery. Deze machine is ontworpen om efficiënt te werken met kleine en middelgrote werkstukken, en wordt vaak gebruikt in de productie van onderdelen voor de luchtvaart-, auto- en medische industrie.

Meer weten
image image

Victor V-26

De Victor V-26 is een CNC-draaimachine van de Taiwanese fabrikant Victor Taichung Machinery Works Co., Ltd. De machine is ontworpen voor precisie-draaiwerk en is geschikt voor kleine tot middelgrote productiewerkplaatsen

Meer weten
image

Victor V-15

De Victor V-15 is een CNC-draaimachine van de Taiwanese fabrikant Victor Taichung Machinery Works Co., Ltd. De machine is ontworpen voor precisie-draaiwerk en is geschikt voor kleine tot middelgrote productiewerkplaatsen.

Meer weten
image

CMZ TA-20-YS-640

De CMZ TA-20-YS-640 is een CNC-draaimachine die geproduceerd wordt door de Spaanse fabrikant CMZ. Het is ontworpen voor het produceren van complexe onderdelen met hoge precisie en is geschikt voor middelgrote tot grote productiebedrijven.

Meer weten
image

Matsuura RA-3F met bedwisselaar

De Matsuura RA-3F met bedwisselaar is een CNC-freesmachine geproduceerd door de Japanse fabrikant Matsuura Machinery Corporation. Het is ontworpen voor het bewerken van complexe werkstukken met hoge precisie en is geschikt voor middelgrote tot grote productiebedrijven.

Meer weten
image

Matsuura MC-800VF

De Matsuura MC-800VF is een verticale CNC-freesmachine geproduceerd door de Japanse fabrikant Matsuura Machinery Corporation. Het is ontworpen voor het bewerken van grote werkstukken met hoge precisie en is geschikt voor middelgrote tot grote productiebedrijven.

Meer weten
image

Leadwell V30 met teqq automatisering

De Leadwell V30 is een CNC-freesmachine geproduceerd door het Taiwanese bedrijf Leadwell. Het is ontworpen voor de productie van grote werkstukken en is geschikt voor middelgrote tot grote productiebedrijven. De machine is uitgerust met de TEQQ-automatisering, die zorgt voor een hoge mate van automatisering en efficiëntie in de productieomgeving.

 

Meer weten
image image

Leadwell V40 met 4de as

De Leadwell V40 is een CNC-freesmachine geproduceerd door het Taiwanese bedrijf Leadwell. De machine is ontworpen voor precisiebewerkingen van middelgrote tot grote werkstukken en is uitgerust met een 4e as, waardoor de machine in staat is om complexe vormen te produceren.

 

Meer weten
image

Victor 80

De Victor Vcenter 80 is een verticaal bewerkingscentrum geproduceerd door Victor Taichung Machinery Works Co., Ltd., een Taiwanese fabrikant van CNC-machines. Het is ontworpen voor het efficiënt bewerken van grote werkstukken in verschillende materialen.

Meer weten
image

Victor 70 met autowell automatisering

De Victor Vcenter 70 is een verticaal bewerkingscentrum geproduceerd door Victor Taichung Machinery Works Co., Ltd., een Taiwanese fabrikant van CNC-machines. Het is ontworpen voor het efficiënt bewerken van middelgrote tot grote werkstukken in verschillende materialen.

 

Meer weten
image image

Nieuwsgierig?
Neem contact met ons op!

Bas Corstjens

Bas Corstjens

Operationeel manager